Productie

Calitatea finală a espressoului Moncafe rezultă dintr-un proces în care toate etapele au fost respectate scrupulos.

Totul începe cu selectarea celor mai bune materii prime de pe piață, care sunt importate după o selectare riguroasă efectuată direct în țara de origine. Stagiul următor este o combinație a stiinței și experienței în procesele prăjirii precum și cercetările și inovațiile în procesele producției.

Din aceste motive Moncafe a investit într-o fabrică de ultima oră, automatizat în totalitate și prietenos cu mediul, capabil să asigure o producție de 300 000 kg de cafea lunar.

Procesul începe cu întroducerea cafelei verzi în silozuri, numai după ce fiecare bob a fost verificat pe masa densimetrică pentru a garanta cel mai înalt standard de calitate.

Înainte de a fi prăjite, boabele sunt pre-încălzite și așa mai bine pregătite pentru prăjire, stagiu care e efectuat la temperaturi scăzute într-o manieră treptată și lentă naturală.

După procesul răcirii, care e riguros bazată pe aer pentru a asigura o superbă redare și o rată de umiditate redusă și după o selecție suplimentară începe procesul înpachetării. Este efectuat cu ajutorul aparaturii de nouă generație, folosind materiale împătrite, capabil să protejeze pachetele de umiditate și de schimbările de temperatură pentru a asigura cea mai bună calitate în final pentru client.